Antonescu & Barbu S.C.P.A - Avocat Ploiesti

Servicii / Expertiza


   Identificam si propunem clientilor nostri solutii juridice care sa conduca la obtinerea unor rezultate favorabile, legale si definitive, pe calea unor proceduri cat mai rapide si cu costuri cat mai reduse.
   Oferim cu profesionalism servicii de consultanta si reprezentare juridica ce acopera majoritatea domeniilor dreptului - drept civil, dreptul familiei, dreptul contenciosului administrativ, drept societar si bancar, drept fiscal, dreptul muncii, dreptul proprietatii intelectuale, drept contraventional, drept penal, precum şi alte domenii şi subdomenii ale dreptului.


Expertiza noastra


Oferim intotdeauna servicii complete de consultanta, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata dar si in fata oricaror autoritati si institutii cu activitate jurisdictionala, intr-o gama larga de domenii:

Drept Comercial şi Societar

Cu o vastă experiență în domeniul Dreptului Comercial şi al Societăților comerciale în toate aspectele legate de viaţa unei companii, fiind în permanență la curent cu toate modificările legislative şi cu practica asociată acestora. Furnizăm soluții care îi sprijină pe clienții noștri să dezvolte in mod efectiv noi piețe şi să crească pe cele existente. Cu o bază solida de cunoștințe aprofundate despre mediul legislativ şi sfatul acestora ține intotdeauna cont şi de necesitățile clientului din punct de vedere strategic şi operaţional.


In acest domeniu desfasuram următoarele activități:

înființarea de societăți comerciale, asociații şi fundații

întocmirea şi modificarea actelor constitutive ale societăţilor comerciale, asociaţii / fundaţii

asigurarea formelor de publicitate şi a cadrului legal pentru desfăşurarea adunărilor generale ale asociaţilor/acţionarilor

obţinerea de autorizaţii de funcţionare

opinii legale privind activitatea curentă a societăţilor comerciale, asociaţii / fundaţii

divizări şi dizolvări

consultanţă şi asistenţă în negocierea şi redactarea tuturor tipurilor de contracte comerciale

asigurarea asistenţei în cazul încălcării obligaţiilor de către partenerii contractuali

consultanţă în cesiunea de contracte şi de creanţe

Insolventa

Practica noastră în domeniul procedurii insolvenței este concentrata pe înțelegerea cadrului comercial în care legea insolventei este aplicata si pe decizii financiare si de business pe care trebuie sa le ia o persoana fizica sau o societate atunci când se confrunta cu insolventa.

Nu neglijam nici prevederile legii concordatului preventiv și al mandatului ad-hoc atunci când o societate caută soluții pentru a ieși din criza provocata de lipsa de lichidități. De aceea, credem ca în anumite cazuri cererea de concordat preventiv poate avea consecințe pozitive asupra societății aflate în dificultate ducând în final chiar la ieșirea din criza a acesteia.

Suntem capabili să ducem la îndeplinire următoarele activități:

asistență și reprezentarea părților, fie creditori sau debitori în procedura de insolvență

reprezentarea părților în Adunarea / Comitetul Creditorilor

formularea de cereri de declanșare a procedurii insolvenței la cererea creditorilor sau debitorului

consultanță în aspecte legate de achiziționarea bunurilor debitorului

analizarea contractelor care implică parteneri aflați în insolvență

Recuperarea de creante si executari silite

Suntem capabili sa ducem la îndeplinire următoarele activități:

consultanţă cu privire la modalităţile de recuperare a creanţelor, precum şi evaluarea şanselor şi costurilor de recuperare

asistenţa / reprezentarea părţilor în procedurile de conciliere directă

asistenţă juridică / reprezentarea părţilor în faţa instanţelor de judecată atât pe calea dreptului comun cât şi prin proceduri speciale

asistenţă / reprezentarea părţilor în faza executării silite

asistenţă / reprezentarea părţilor în vederea efectuării tuturor demersurilor necesare în faţa birourilor de executori judecătoreşti

De ce noi?

Oferim clientilor – persoane fizice si juridice – o varietate de servicii legale, cu preponderenta in dreptul afacerilor.

Despre noi

135 +

Colaboratori

99 %

Expertiza

9639

Clienti multumiti

15639

Cazuri rezolvate

Profesionalism

Antonescu&Barbu SCPA oferă asistenta, consultanta și reprezentare în fata instanțelor judecătorești la cel mai înalt nivel de profesionalism, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Datorita experientei noastre, stim cat de greu este sa faceti fata schimbarilor economice si sociale datorate frecventelor modificari legislative.
Performanţa rămâne cuvântul de bază alaturi de seriozitatea, perspicacitatea şi stăpânirea de sine, elemente care sunt definitorii.
Integritatea este o investiție de durata. Într-o lume în continua schimbare avem nevoie mai mult decât oricând de puncte de referință. Valorile morale, printre care se afla, cu necesitate, etica profesiei de avocat, constituie stâlpii de rezistenta ai Cabinetului de Avocat.

Echipa Avocat Legal - Avocati Ploiesti

Antonescu Emanuela

Avocat

Barbu Mihai

Avocat

Pentru informatii si detalii contactati-ne telefonic

Suntem intotdeauna aproape de problema dumneavoastra juridica

+40 0744-533-323